Reclamă

Cum sezonul de vară e aci, la uşă şi cum am nevoie de o garderobă adecvată, m-am pus să scobesc internetul pentru nişte şlapi/sandale de vară. Întâmplător dau peste un site de reclame, 2chic parcă – nu râde – unde dau peste poza asta.

kiabi

 

Uau, ce mişto, îmi zic în gura mare – eram singur acasă, deci e ok. Studiez, îmi salvez poza pe comp, o măresc – aiurea, rezoluţie de rahat, nu se vede nimic în plus. Nu-i nimic, e suficient cât să îmi dau seama că e o cămaşă acolo ce îmi place, model pe care îl caut de mult timp. Mă refer la cea din partea de jos, cu nasturi şi fără guler sau ca să fim mai exacţi, guler tunică. Preţ bun, materialul pare a fi mai moale, cumva de in dă impresia, ce mai, m-au cucerit din prima. Chiar şi aia albă din colţul din stânga sus îmi place şi mi-aş cumpăra-o.

Curiozitatea nu se opreşte însă aici. Mai răscolesc pe net, în speranţa că se pot face comenzi şi online. Şi caut după firma Kiabi, cea care are în vânzare frumuseţea asta de cămaşă (să nu te aud, de gustibus et de coloribus non disputandum!!!). Fericire!!! Le găsesc site-ul. Fericirea creşte!!! Încerc să găsesc ceva prin site-ul ăsta, haine, tricouri, cămăşi. Orice. Nu funcţionează nimic în afara unui catalog de căcat cu 4 pagini. Nici nu mai pomenesc de comandă online. Fericirea scade!! Găsesc însă locaţiile acestui magazin fabulos. Una e în Cluj. Fericirea creşte din nou!!! Mona e plecată prin ţară şi la întoarcere sigur se va opri şi în Cluj. O sun, îmi confirmă, sunt în al 9-lea cer. Mă sună din nou când ajunge la Polus Mall, mă întreabă din nou cum se numeşte magazinul; „da, e ok, au o reclamă imensă, e imposibil să nu-l găsesc”. După nici 5 minute… apel din nou. Nu au aşa ceva, se învârte prin magazin, întreabă vânzătoarea… Nţţţ!!! Nu avem aşa ceva şi nici nu am avut. Mă screm, bag o descriere cât mai apropiată de poza la care mă holbez cu ochi pofticioşi, îi zic şi de culoare şi de model şi de dungi şi de… Căcat, nu au aşa ceva.

Două chestii: dacă tot îţi faci reclamă pe net, nu ar fi frumos dacă ai şi găsi produsele prezentate în magazin? Nu ar fi frumos să corespundă măcar puţin? Ok, poate nu aveţi culoarea aia în momentul ăsta, dar măcar modelul sau măcar să ştiţi despre ce e vorba. Neeee, ne doare-n cur. Şi be… dacă tot v-aţi făcut un site, faceţi-l măcar funcţional. Cât de greu e să faci să funcţioneze nişte butoane, la capătul cărora să găseşti câteva poze, chiar de căcat, cu nişte chestii pe care le vinzi.

Cât de greu poate fi?

 

Reclame
Categorii:d'ale carnavalului
  1. 20 martie 2012 la 10:02 AM

    mai, sunt sigur ca un specialis in mkt itzi poate da o explicatie. daca mona venea cu ceva cumparat din rahatul ala de magazin, nu-tz mai trebuia nici una (explicatzie), strategia a dat roade. in alta ordine de idei, imi pare rau ca nu tzi-ai gasit camasa aia, shtiu cat de mult itz place. 😦

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: